Detavast door Consultant Company

Detavast

Detavast

Bent u op zoek naar continuïteit in uw organisatie? Vereist een functie een langere proeftijd en heeft u behoefte aan risicospreiding? Of wilt u zeker zijn over bepaalde verwachtingen van een nieuwe werknemer? Dan is een detavast constructie van Consultant Company voor u een ideaal alternatief! Detavast biedt u een vooraf overeengekomen detacheringperiode, waarna de werknemer bij u in vaste dienst komt. U heeft dan maximaal 6 maanden (1040 uur) de tijd om de nieuwe medewerker te leren kennen en beoordelen. Consultant Company verzorgt arbeidsgerelateerde voorzieningen zoals het arbeidscontract en de afdrachten van de werkgeverslasten.

Wat is detavast?

Een detavast-constructie is een nieuwe vorm van detacheren waarbij het traditionele detacheren wordt gecombineerd met werving en selectie. De werknemer start binnen u bedrijf aan een vooraf overeengekomen detacheringperiode. Na deze periode van detachering is er mogelijkheid tot een overname van de werknemer. Deze (eventuele) overname is kosteloos en vastgelegd in de detacheringovereenkomst. Kortom, een verlengde proefperiode. Dit voorkomt dat u achteraf voor verrassingen komt te staan en geeft u meer flexibiliteit en zekerheid

Wat kunt u verwachten?

Veel van onze opdrachtgevers kiezen bewust voor een detavast constructie van Consultant Company. Met een detavast constructie van  Consultant Company bespaart u op de kosten van werving & selectie, deze zijn voor onze rekening. We starten uw detavast opdracht met een uitgebreide wervingscampagne waarbij alleen de meest geschikte kandidaten benaderd worden. U kunt er zeker van zijn dat onze kandidaten zich volledig zullen inzetten voor uw organisatie.

Hoe werkt het?

Een geschikte kandidaat treedt in dienst voor een vaste periode van detachering (max. 1040 uur/6 maanden). De lengte van de detacheringsperiode is bespreekbaar. De kandidaat komt voor deze vastgestelde periode op onze loonlijst en zal na goed functioneren vervolgens kosteloos in dienst kunnen treden bij uw organisatie. Bovendien verzorgen wij alle arbeidsgerelateerde voorzieningen. De account manager van Consultant Company fungeert tijdens de detavast periode als schaduwmanager voor de consultant en aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Wij zijn op deze manier beter betrokken bij de inbedding van een kandidaat in de organisatie.

Uw voordelen

  • Risico spreiding
  • Beter beoordelen geschiktheid kandidaat door verlengde proeftijd
  • Flexibel in uw mogelijkheden
  • Lagere kosten
  • Begeleiding kandidaat door Consultant Company

In 2017 is Consultant Company een samenwerking aangegaan met The Search Company en The Project Company. The Search Company is inmiddels 17 jaar actief in het vinden van de juiste IT professionals voor uw project. The Project Company detacheert naast IT professionals ook Engineering professionals bij high tech organisaties in de regio Eindhoven.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u ook de website bezoeken van The Project Company of The Search Company. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via 040-236 75 36 of per email info@projectcompany.nl