Werving en Selectie

Consultant Company biedt naast detachering en detavast constructie, de mogelijkheid tot het bemiddelen van ICT freelancers. Wij bieden freelance bemiddeling ICT voor tijdelijke opdrachten op verschillende kennisgebieden.

Hoe werkt het?

Bij freelance bemiddeling ICT treedt Consultant Company op als intermediair tussen freelancers en u als organisatie. Freelancers zijn zelfstandige ondernemers (ZZP) die niet werken vanuit een dienstverband, maar op basis van een uurtarief. Omdat de freelancer niet op de loonlijst staat, heeft u geen werkgeversverplichtingen.
Wij beschikken over een netwerk van zeer ervaren professionals die beschikken over veel kennis en ervaring met betrekking tot een specifiek vakgebied. Onze specialisten zijn ambitieus, resultaatgericht en zijn eraan gewend zich zeer snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden zijn freelancers zowel inzet voor projecten op lange termijn tot voor een aantal dagen.

De voordelen van freelance bemiddeling ICT:

  • Flexibiliteit in projectduur
  • Ervaren professionals met een groot aanpassingsvermogen
  • Geen werkgeversverplichtingen
  • Continuïteit door het vooraf contractueel vastleggen van het aantal te werken uren

Meer weten?

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via 040-236 75 36 of per email info@consultantcompany.nl